180 – Emma (Loft eller væghængt tøjstativ)

Endnu et minimalistisk stativ til jakker, skjorter eller bluser. Her et lofthængt tøjstativ, men også funktionelt på væggen. Materialet er her lavet i pres fittings, men kan sagtens fremstilles i både sort rør og galvaniseret vandrør. Mulighederne er uendelige, vi laver stort set alt.

Om du har behov for mange skjorter med lofthængt tøjstativ eller om det skal hænge på væggen, bestemmer du selv. Størrelsen, længden på tøjstativet er noget du selv kan bestemme, vi laver alle slags stativer efter kundens ønske.

En god idé til et lofthængt tøjstativ kunne være at supplere forneden med vores lækre svævende skostativ, således der både er plads til skjorter, bluser og bukser – men også sko.

Det bliver pludselig en helhed i garderobeskabet, helt uden at være et skab og gemme alt det flotte tøj bare døre. Det må gerne fremstå pænt og lækkert, og med disse vandrør bliver det super minimalistisk design, også selvom det er meget funktionelt.

Vores værksted har professionelle maskiner til rådighed, til netop at bygge dit specielle tøjstativ efter helt dine egne ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænserne. Hos os er vi helt med på, hvis du har særlige ønsker du vil have udført i disse pragtfulde materialer.

Tøjstativer i vandrør

Tøjstativer i vandrør er de seneste par år blevet et kanon hit, men det er ikke alle virksomheder som fremstiller ud fra kundens ønsker. Det gør DanMik ApS altid. Hos os er det kunden som bestemmer. Vi laver alt i rør og design. Hvis du har brug for andet VVS materiale, så kan vi sagtens smide lidt oveni bestillingen, for vi sælger også VVS materialer.

Priserne varierer alt efter hvilken længde, eller hvilket design du ønsker. Det er derfor svært for os at skrive en præcis pris. Men vi kan afsløre at kunden som købte dette lofthængt tøjstativ i pres fittings, har betalt knap 700 kroner alt inklusivt og med forsendelse.

Det er ikke så slemt, når man tænker på at holdbarheden næsten er uendelig, så længe det hænger indenfor og varmen.

Kontakt os for yderligere information.