Overtøj med hattehylde
110 – Iben Black (Overtøj og hattehylde)

Et minimalistisk design som oser af overskud. Et stykke ophængt møbel som passer til enhver entré eller gang, hvor der skal være behov for at hænge sit overtøj med hatte på den tilhørende hylde, som i øvrigt fås i alverdens trætyper.

Materialet findes i foreløbigt to forskellige metaller, her vist i sort metal – men findes også i galvaniseret, heraf navnet “Iben White”. Vi ville måske gerne kalde det på dansk, men føler at det engelsk sproget for sort og hvid – bare lyder bedre på engelsk.

Størrelsen kan laves som du ønsker, her er kun et eksempel.

Har du behov for andre størrelser, længder og lignende – så tøv ikke med at kontakte os. Vi laver alt i rør og design og kommer du med en tegning på noget, finder vi sammen ud af at lave det.

Vi har professionelle maskiner på vores værksted, til at lave lige hvilke designs du gerne vil have. Kig rundt på vores hjemmeside efter de forskellige artikler vi har lavet gennem tiden. Vi har lavet som ovenstående et stativ til overtøj med hatte, men vi har også lavet flere andre ting. Tjek blandt andet vores svævende skostativ som naturligvis også fås i flere forskellige størrelser og materialer.

Det er kun dig som sætter grænsen for, hvad vi kan lave i rør og design.

DanMik ApS laver stort set alt hvad du ønsker og har råd til.

Kontakt os for yderligere information

DanMik ApS udfører en del avanceret rørteknisk arbejde, ved at kombinere det rå rør som man kender det fra VVS-branchen og det bløde materiale som de forskellige træ sorter er – og deler måske vandene mellem forskellige brancher, men når det kommer til design er både det rå rørarbejde og det bløde træarbejde perfekte makkere i et spil for galleriet. Det er lidt ligesom te og kaffe, det bør man ikke blande sammen – men måske, hvem ved, det smager måske godt sammen.

Vi arbejder hen imod at vores kunder selv vælger størrelse og design, derfor opfordrer vi til at man sender en tegning ind til os hvor vi herefter vil kontakte kunden med henblik på vores bud på opgaven. Priser, materialer og tilbehør er noget vi aftaler helt fra start, idet da opgaven er specifik for hvert produkt – kan dette ikke returneres. Man fraskriver sig altså fortrydelsesretten allerede ved produktets spæde start.