Svævende sko
160 – Mogens (Svævende skostativ)

Er du også træt af at flytte evigt og altid rundt på dine sko, når støvsugeren skal suge skidtet eller mangler du bare et super minimalistisk svævende skostativ til opbevaring af dine futter?

DanMik ApS introducerer hermed “trommehvirvel” .. Tadaa .. Det svævende sko-stativ!

Fås i materialer som galvaniseret og sort rør. Priserne starter fra 350 kroner inkl. moms.

Har du behov for andre størrelser, længder og lignende – så tøv ikke med at kontakte os. Vi laver alt i rør og design og kommer du med en tegning på noget, finder vi sammen ud af at lave det.

Vi har professionelle maskiner på vores værksted, til at lave lige hvilke designs du gerne vil have. Kig rundt på vores hjemmeside efter de forskellige artikler vi har lavet gennem tiden.

Det er kun dig som sætter grænsen for, hvad vi kan lave i rør og design.

DanMik ApS laver stort set alt hvad du ønsker og har råd til.

Kontakt os for yderligere information.

DanMik ApS udfører en del avanceret rørteknisk arbejde, ved at kombinere det rå rør som man kender det fra VVS-branchen og det bløde materiale som de forskellige træ sorter er – og deler måske vandene mellem forskellige brancher, men når det kommer til design er både det rå rørarbejde og det bløde træarbejde perfekte makkere i et spil for galleriet. Det er lidt ligesom te og kaffe, det bør man ikke blande sammen – men måske, hvem ved, det smager måske godt sammen.

Vi arbejder hen imod at vores kunder selv vælger størrelse og design, derfor opfordrer vi til at man sender en tegning ind til os hvor vi herefter vil kontakte kunden med henblik på vores bud på opgaven. Priser, materialer og tilbehør er noget vi aftaler helt fra start, idet da opgaven er specifik for hvert produkt – kan dette ikke returneres. Man fraskriver sig altså fortrydelsesretten allerede ved produktets spæde start.