• Svend White
  • Svend White tegning

Tøjstativ: Svend White

DKK1,219.00

Svend White er en mindre version af vores Gertrud White, som passer perfekt ind i din bolig eller dit erhverv. Her skal du kun være opmærksom på at det står plant, således det ikke vælter. Det er dog yderst stabilt da det har 50 centimeter brede fødder.

Dette tøjstativ sendes usamlet men har en udførlig brugsanvisning med sig. Det er dog stadig nemt og enkelt at flytte rundt, let at håndtere og med et utroligt minimalisktisk design – hører tøjstativer fra DanMik hjemme, hvor end du placerer det.

Varenummer (SKU): 140 Kategori: Tags: ,

Når det skal være stabilt og flot, byder vi her på et tøjstativ lavet udelukkende af galvaniserede vandrør som nemt kan adskilles og samles efter behov, igen og igen og igen. Der medfølger naturligvis en udførlig brugsanvisning.

Med sine 180 centimeter i højden er det næsten alt slags tøj som kan hænge på stativet, med alle slags bøjler – både som på billedet med små kroge og ganske almindelige bøjler.
Kroge som på billedet, kan bestilles med for knap 12 kroner stykket.

Speciel bestilling: Vi laver det gerne i dine ønskede mål, skriv blot på bestillingen hvilke mål der ønskes (eller giv os et ring inden du bestiller).

 

Vægt 10 kg
Størrelse 185 × 25 × 15 cm
Materiale

,

Du kunne også være interesseret i...